Colier "Purple Amethyst"

Colierul "Purple Amethyst" este realizat dintr-o mulţime de elemente în formă de rotiţe argintii metalizate, alăturate, pentru a da impresia de un lanţ tip şarpe. La distanţe egale sunt intercalate patru pietre de ametist neregulat violet. Suportul colierului este din piele naturală maro închis. Pietrele de ametist fiind pietre naturale pot prezenta diferenţe în formă, culoare şi mărime, fiecare piatră este unicat. Ametistul este cel mai cunoscut cristal fiind un simbol al spiritualităţii un simbol potrivit cu Sărbătorile de Crăciun.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucolierametistvioletmovargintiupiele maro

Colier "Purple Amethyst"

(cod: 7977)
30 Lei
Descriere bijuterie

Colierul "Purple Amethyst" este realizat dintr-o mulţime de elemente în formă de rotiţe argintii metalizate, alăturate, pentru a da impresia de un lanţ tip şarpe. La distanţe egale sunt intercalate patru pietre de ametist neregulat violet.

Suportul colierului este din piele naturală maro închis.
Pietrele de ametist fiind pietre naturale pot prezenta diferenţe în formă, culoare şi mărime, fiecare piatră este unicat.

Ametistul este cel mai cunoscut cristal fiind un simbol al spiritualităţii un simbol potrivit cu Sărbătorile de Crăciun.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 47 + 9 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata