Colier "Primavera"

Colier "Primavera" este alcătuit dint-o inșiruire de perle de sticlă galben şi verde închis, cristale sintetice de tanzanit şi mărgele negre pe un lanţ metalic de culoarea bronzului. Acest colier statement va fi un detaliu chic pentru garderoba ta și te va ajuta să personalizezi fără efort o ținută oricât de simplă. Un accesoriu modern, un must-have pentru fiecare zi sau pentru o ocazie specială. Un cadou frumos pentru o prietenă, excelent pentru frumusetea propriei garderobe! Diametru perle de sticlă: 0.6 - 0.8 cm.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiperleieftinspecialebijumovgalbennegrubronzcoliercristale

Colier "Primavera"

(cod: 7297)
37.5 Lei
Descriere bijuterie

Colier "Primavera" este alcătuit dint-o inșiruire de perle de sticlă galben şi verde închis, cristale sintetice de tanzanit şi mărgele negre pe un lanţ metalic de culoarea bronzului.
Acest colier statement va fi un detaliu chic pentru garderoba ta și te va ajuta să personalizezi fără efort o ținută oricât de simplă. Un accesoriu modern, un must-have pentru fiecare zi sau pentru o ocazie specială.
Un cadou frumos pentru o prietenă, excelent pentru frumusetea propriei garderobe!
Diametru perle de sticlă: 0.6 - 0.8 cm.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 41 + 10 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata