Colier personalizat LITERE

Colier personalizat format din elemente dreptunghiulare aurii inscripţionate cu litere de la A la Z. Fiecare colier conţine un suport din piele ecologică împletită de culoare neagră sau aurie. Literele şi culoarea suportului se aleg în momentul realizării comenzii. Preţul diferă în funcţie de numărul literelor alese. Preţul suportului este de 16 Lei. Fiecare literă costă 0,50 Lei. Preţul întreg al colierului personalizat de dumneavoastră va apărea imediat după ce aţi adăugat colierul în coşul de cumpărături. Poţi alege să porţi numele tău, numele persoanei iubite sau o anumită stare pe care vrei să o exteriorizezi.

colierpersonalizatliterenumemesaj unicpiele ecologicaimpletitsuport pielenegruauriubijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebiju

Colier personalizat LITERE

(cod: 7833)
16 Lei
Descriere bijuterie

Colier personalizat format din elemente dreptunghiulare aurii inscripţionate cu litere de la A la Z. Fiecare colier conţine un suport din piele ecologică împletită de culoare neagră sau aurie. Literele şi culoarea suportului se aleg în momentul realizării comenzii. Preţul diferă în funcţie de numărul literelor alese.

Preţul suportului este de 16 Lei. Fiecare literă costă 0,50 Lei. Preţul întreg al colierului personalizat de dumneavoastră va apărea imediat după ce aţi adăugat colierul în coşul de cumpărături.

Poţi alege să porţi numele tău, numele persoanei iubite sau o anumită stare pe care vrei să o exteriorizezi.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 44 + 7 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata