Colier "Office Look"

Colier alb-negru din perle de sticlă. Diametru perlelor: 0.6 - 1.4 cm. Un interviu pentru un nou job, o primă zi de muncă la birou, o conferinţă, o întâlnire de afaceri – pentru toate acestea îmbrăcămintea nu ar trebui să mai fie o grijă: soluţia e simplă şi fără greş, o cămaşă plus Colierul "Office Look". Pentru a obţine un efect plăcut, combină perle de dimensiuni (chiar şi culori) diferite, de lungimi diferite. Îţi poţi astfel accesoriza cu succes, atât o ţinută de zi, cât şi una de seară.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialcadouunicebijucolieralbnegruperla

Colier "Office Look"

(cod: 7219)
39.99 Lei
Descriere bijuterie

Colier alb-negru din perle de sticlă. Diametru perlelor: 0.6 - 1.4 cm.
Un interviu pentru un nou job, o primă zi de muncă la birou, o conferinţă, o întâlnire de afaceri – pentru toate acestea îmbrăcămintea nu ar trebui să mai fie o grijă: soluţia e simplă şi fără greş, o cămaşă plus Colierul "Office Look". Pentru a obţine un efect plăcut, combină perle de dimensiuni (chiar şi culori) diferite, de lungimi diferite. Îţi poţi astfel accesoriza cu succes, atât o ţinută de zi, cât şi una de seară.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 49 + 7 cm