Colier Nautical Chic

Colier cu o timonă centrală, încrustată cu cristale albe transparente şi două ancore simple din metal auriu de o parte şi de alta. Timona are în mijloc o ancoră cu cristal şi este lucrată cu atenţie la detalii. Timona şi cele două ancori sunt atârnate de un lanţ auriu cu zale rotunde. Printre cele trei figurine sunt atârnate cristale mate turcoaz care accentuează forma în V a colierului şi idică pre piesa centrală a lui: timona. Un colier care combină elementele specifice vieţii pe mare, într-un mod cât mai apropiat cu stilul tău şi totodată plin de feminitate şi de rafinament. Dacă îţi plac marea, nisipul şi vapoarele atunci acest colier nu ar trebui să lipsească din caseta ta de bijuterii. Simbolurile nautice, timona şi ancora te introduc în atmorsfera de vacanţă cu aerul sărat de mare şi cerul senin de vară.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijunauticnauticalmarinancorabratara marinavacantaauriuturcoaztimonacristale

Colier Nautical Chic

(cod: 7685)
23.99 Lei
Descriere bijuterie

Colier cu o timonă centrală, încrustată cu cristale albe transparente şi două ancore simple din metal auriu de o parte şi de alta. Timona are în mijloc o ancoră cu cristal şi este lucrată cu atenţie la detalii. Timona şi cele două ancori sunt atârnate de un lanţ auriu cu zale rotunde. Printre cele trei figurine sunt atârnate cristale mate turcoaz care accentuează forma în V a colierului şi idică pre piesa centrală a lui: timona.

Un colier care combină elementele specifice vieţii pe mare, într-un mod cât mai apropiat cu stilul tău şi totodată plin de feminitate şi de rafinament. Dacă îţi plac marea, nisipul şi vapoarele atunci acest colier nu ar trebui să lipsească din caseta ta de bijuterii. Simbolurile nautice, timona şi ancora te introduc în atmorsfera de vacanţă cu aerul sărat de mare şi cerul senin de vară.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 42 + 6 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata