Colier minimalist cu perle de sticlă mov

Colier minimalist, compus din 3 fire metalice, pe care sunt înşirate în mod ritmat şi simetric aranjat perle de sticlă de diferite mărimi şi elemente argintii cu cristale mov. Grupurile de elemente sunt dispuse pe fire în aşa fel încât bijuteria este armonios şi simetric, plăcut la vedere. Diametru perle: 0.6 - 1.2 cm. Un accesoriu simplist, interesant prin plasarea elementelor. Colierul poate fi purtat la ţinute smart casual, inspirate din stilul minimalist.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucolierstil minimalistmovperleminimalfirmetalcristaldecorativ

Colier minimalist cu perle de sticlă mov

(cod: 6579)
30.9 Lei
Descriere bijuterie

Colier minimalist, compus din 3 fire metalice, pe care sunt înşirate în mod ritmat şi simetric aranjat perle de sticlă de diferite mărimi şi elemente argintii cu cristale mov. Grupurile de elemente sunt dispuse pe fire în aşa fel încât bijuteria este armonios şi simetric, plăcut la vedere.
Diametru perle: 0.6 - 1.2 cm.

Un accesoriu simplist, interesant prin plasarea elementelor. Colierul poate fi purtat la ţinute smart casual, inspirate din stilul minimalist.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 46.5+ 7 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata