Colier “Little Hearts”

Colier “Little Hearts” format dintr-o înşirare de elemente metalizate argintii în formă de inimioare. Colierul se închide cu ajutorul unei închizători în formă de inimioară ce poate fi purtată în partea din faţă la vedere, fie central, fie asimetric, într-o parte. Aceast colier argintiu poate fi asortat cu uşurinţă ţinutelor casual de zi cu zi. Un colier comod la purtat şi uşor de luat şi de dat jos datorită închizătorii speciale care are şi un rol estetic.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucolierinimioareargintiumetalizat

Colier “Little Hearts”

(cod: 7952)
21.99 Lei
Descriere bijuterie

Colier “Little Hearts” format dintr-o înşirare de elemente metalizate argintii în formă de inimioare. Colierul se închide cu ajutorul unei închizători în formă de inimioară ce poate fi purtată în partea din faţă la vedere, fie central, fie asimetric, într-o parte.

Aceast colier argintiu poate fi asortat cu uşurinţă ţinutelor casual de zi cu zi. Un colier comod la purtat şi uşor de luat şi de dat jos datorită închizătorii speciale care are şi un rol estetic.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 48.8 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata