Colier “Lemon Stone”

Colierul “Lemon Stone” este alcătuit dintr-o înşiruire de elemente metalice argintii intercalate de mărgele din jad lemon. În partea centrală colierul prezintă o piatră circulară de jad lemon alungită. Acest colier poate fi purtat şi la o bluză de mătase în stil office dar deasemenea poate fi asortat şi la o rochie sau un top cu imprimeu colorat. Piatra lemon face parte din grupa de pietre semipreţiose Jad. Este compusă din silicat natural de aluminiu, calciu şi magneziu şi are o culoare de la galben lămâi verzui până la verde închis. În China jadul este conisderat un obiect de cult, din care se produc podoabe, bijuterii şi talismane.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucolierjadlemon stonegalben lamaijad galben

Colier “Lemon Stone”

(cod: 7955)
29.5 Lei
Descriere bijuterie

Colierul “Lemon Stone” este alcătuit dintr-o înşiruire de elemente metalice argintii intercalate de mărgele din jad lemon. În partea centrală colierul prezintă o piatră circulară de jad lemon alungită.

Acest colier poate fi purtat şi la o bluză de mătase în stil office dar deasemenea poate fi asortat şi la o rochie sau un top cu imprimeu colorat.


Piatra lemon face parte din grupa de pietre semipreţiose Jad. Este compusă din silicat natural de aluminiu, calciu şi magneziu şi are o culoare de la galben lămâi verzui până la verde închis. În China jadul este conisderat un obiect de cult, din care se produc podoabe, bijuterii şi talismane.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 42.5 + 7.5 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata