Colier “Gypsy”

Colier “Gypsy” alcătuit dinr-un şir de mărgele de lemn pictate cu motive decorative roşii, crem şi maro, mărgele din lemn crem deschis însoţite de elemente decorative aurii antichizate şi mărgele de lemn maro de diferite forme şi mărimi. În materie de bijuterii materialele naturale sunt la fel de importante precum materialele naturale din haine. Lemnul este un element natural tot mai des folosit în bijuterii iar aerul gipsy pe care îl emană acest colier vă va împrumuta un look autentic şi boem.

Coliermărgele de lemnmarocremmărgele pictateelemente decorativeauriubijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebiju

Colier “Gypsy”

(cod: 7837)
24 Lei
Descriere bijuterie

Colier “Gypsy” alcătuit dinr-un şir de mărgele de lemn pictate cu motive decorative roşii, crem şi maro, mărgele din lemn crem deschis însoţite de elemente decorative aurii antichizate şi mărgele de lemn maro de diferite forme şi mărimi.

În materie de bijuterii materialele naturale sunt la fel de importante precum materialele naturale din haine. Lemnul este un element natural tot mai des folosit în bijuterii iar aerul gipsy pe care îl emană acest colier vă va împrumuta un look autentic şi boem.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 68 + 6 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata