Colier guler Double Sweetness

Colier în formă de contur de guler. Conturul gulerului este realizat din cristale albe transparente cu luciu aurora borealis prinse între ele cu zale metalice aurii. Elementul principal al colierului este cristalul burgundy feţetat în formă de lacrimă, inconjurat de cristale mici albe strălucitoare fixat pe o montură din metal auriu. Colierul este perfect pentru a fi purtat la o rochie fără bretele dar pentru un look mai business poate fi purtat şi peste o camaşă office.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijubrataracristaleburgundyalbauriu

Colier guler Double Sweetness

(cod: 7494)
33.5 Lei
Descriere bijuterie

Colier în formă de contur de guler. Conturul gulerului este realizat din cristale albe transparente cu luciu aurora borealis prinse între ele cu zale metalice aurii. Elementul principal al colierului este cristalul burgundy feţetat în formă de lacrimă, inconjurat de cristale mici albe strălucitoare fixat pe o montură din metal auriu.

Colierul este perfect pentru a fi purtat la o rochie fără bretele dar pentru un look mai business poate fi purtat şi peste o camaşă office.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 42 + 7 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata