Colier "Golden Luxurious"

Colier din lanţ auriu încrustat cu strasuri albe şi cristale negre, dublu în partea din faţă, cu închidere în spate. Negru-alb-auriu este combinaţia îndrăgită de foarte multe dintre noi. Această combinaţie foarte nobilă de altminteri este potrivită nu numai în acest sezon ci mereu, mai ales pentru petreceri şi ieşiri de seară. În perioda anilor 80-90 designerii erau foarte atraşi de negru ca fundal, pentru că scoate foarte mult în evidenţă, este un catalizator foarte bun. Trebuie să recunoaştem că nici nu ne-am putea imagina viaţa femeii moderne fără culoarea negru.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucoliernegruauriu

Colier "Golden Luxurious"

(cod: 7157)
56 Lei
Descriere bijuterie

Colier din lanţ auriu încrustat cu strasuri albe şi cristale negre, dublu în partea din faţă, cu închidere în spate.
Negru-alb-auriu este combinaţia îndrăgită de foarte multe dintre noi. Această combinaţie foarte nobilă de altminteri este potrivită nu numai în acest sezon ci mereu, mai ales pentru petreceri şi ieşiri de seară.
În perioda anilor 80-90 designerii erau foarte atraşi de negru ca fundal, pentru că scoate foarte mult în evidenţă, este un catalizator foarte bun. Trebuie să recunoaştem că nici nu ne-am putea imagina viaţa femeii moderne fără culoarea negru.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 48.5 cm