Colier “Gold Dust”

Colierul “Gold Dust” este un colier cu un aer regal datorită contrastului de culori şi datorită combinaţiei de forme folosite. Colierul este realizat din trei mărgele supradimensionate învelite de şnur textil galben/auriu/portocaliu ce formează centrul de interes al colierului. Aceastea sunt intercalate şi urmate de mărgele de lemn bordo îmbrăcate la capete de elemente metalice aurii cu motive florale şi elemente metalice aurii încrustale cu cristale albe. Restul brăţării înspre capete este realizat din perle de sticlă aurii şi mărgele mărunte de lemn bordo. Colierul “Gold Dust” debordează un aer şarmant şi misterios dar în acelaşi timp sofisticat şi elegant şi este o piesă iconică care poate deveni elementul esenţial al unei ţinute de party.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucolierlemnmargele lemntextilmargele textilemargele inveliteperle de sticlaauriubordocristalemotive floraleaer regal

Colier “Gold Dust”

(cod: 7903)
31.8 Lei
Descriere bijuterie

Colierul “Gold Dust” este un colier cu un aer regal datorită contrastului de culori şi datorită combinaţiei de forme folosite.

Colierul este realizat din trei mărgele supradimensionate învelite de şnur textil galben/auriu/portocaliu ce formează centrul de interes al colierului. Aceastea sunt intercalate şi urmate de mărgele de lemn bordo îmbrăcate la capete de elemente metalice aurii cu motive florale şi elemente metalice aurii încrustale cu cristale albe. Restul brăţării înspre capete este realizat din perle de sticlă aurii şi mărgele mărunte de lemn bordo.

Colierul “Gold Dust” debordează un aer şarmant şi misterios dar în acelaşi timp sofisticat şi elegant şi este o piesă iconică care poate deveni elementul esenţial al unei ţinute de party.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 51 + 6 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata