Colier Funky Summer

Colier format dintr-un şirag de pietre jasp alb cu două elemente acrilice neregulate roz şi mărgele albastre. De şirag este atârnat un pandantiv format dintr-un element roz cu ciucur realizat din cinci fire de mărgele mărunte de sticlă albă. Accentele metalice sunt date de elementele metalice argintii în formă de floricele. Acest colier este perfect pentru vacanţele de vară, pentru pozele reuşite de pe plajele însorite. Îl puteţi asorta cu uşurinţă unui dress de baie sau unui pareo cu note exotice.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucolieralbjasprozalbastrucicucurmargelevacantabijuterii de vacantasummer

Colier Funky Summer

(cod: 7471)
26 Lei
Descriere bijuterie

Colier format dintr-un şirag de pietre jasp alb cu două elemente acrilice neregulate roz şi mărgele albastre. De şirag este atârnat un pandantiv format dintr-un element roz cu ciucur realizat din cinci fire de mărgele mărunte de sticlă albă. Accentele metalice sunt date de elementele metalice argintii în formă de floricele.

Acest colier este perfect pentru vacanţele de vară, pentru pozele reuşite de pe plajele însorite. Îl puteţi asorta cu uşurinţă unui dress de baie sau unui pareo cu note exotice.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 72 + 11 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata