Colier "Fresh Green"

Colier verde-alb, cu elemente ovale, puţin răsucite, din material sintetic alb faţetat cu luciu sidefat şi verde semitransparent, cu pete mai închise poziţionate aleatoriu. Între elementele mari sunt fixate elemente dreptunghiulare argintii. La cele două capete sunt puse lanţuri metalice argintii. Un colier care exprimă un sentiment “fresh”, împrospătează ţinutele cu care este combinat. Este un accesoriu veritabil pentru sezonul estival.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucolieralbverdealb-verdefreshvarabijusidefatstrandsezon estivalcasual

Colier "Fresh Green"

(cod: 6610)
19.99 Lei
Descriere bijuterie

Colier verde-alb, cu elemente ovale, puţin răsucite, din material sintetic alb faţetat cu luciu sidefat şi verde semitransparent, cu pete mai închise poziţionate aleatoriu. Între elementele mari sunt fixate elemente dreptunghiulare argintii. La cele două capete sunt puse lanţuri metalice argintii.

Un colier care exprimă un sentiment “fresh”, împrospătează ţinutele cu care este combinat. Este un accesoriu veritabil pentru sezonul estival.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 53+7 cm