Colier “Forest Goddess”

A “Forest Goddess” nyakék egy vintage inspirálódású divatékszer. este un colier de inspiraţie vintage boho. Este realizat din mărgele de lemn in mărgele de lemn ovale alungite de culoare maro închis, opt mărgele pictate în culori de crem, maro şi roşu şi mărgele de sticlă maro. Partea din faţă este imbogăţită cu cinci elemente metalice de culoarea bronzului ce "adăpostesc" cinci mărgele de lemn alungite şi sunt dispuse vertical pe colier pentru a forma un evantai desfăcut la purtare. Aerul vintage al colierului este susţinut de culoarea bronz a metalului folosit la crearea acesteia. Lemnul este un material natural la fel de apreciat în materie de bijuterii precum fibrele naturale în materie de haine.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijulemncoliermaromargele pictatebronzvintageboho

Colier “Forest Goddess”

(cod: 8049)
24 Lei
Descriere bijuterie

A “Forest Goddess” nyakék egy vintage inspirálódású divatékszer. este un colier de inspiraţie vintage boho. Este realizat din mărgele de lemn in mărgele de lemn ovale alungite de culoare maro închis, opt mărgele pictate în culori de crem, maro şi roşu şi mărgele de sticlă maro.

Partea din faţă este imbogăţită cu cinci elemente metalice de culoarea bronzului ce "adăpostesc" cinci mărgele de lemn alungite şi sunt dispuse vertical pe colier pentru a forma un evantai desfăcut la purtare.

Aerul vintage al colierului este susţinut de culoarea bronz a metalului folosit la crearea acesteia.

Lemnul este un material natural la fel de apreciat în materie de bijuterii precum fibrele naturale în materie de haine.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 49 + 7 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata