Colier folk cu cinci floricele din sidef şi mărgele din lemn negru

Colier folk cu cinci floricele din sidef violet şi verde, cu mărgele din lemn negru, pe lanţ din de culoarea bronzului, din cupru. Diametru flori: 3.3 cm Stilul folk este o întoarcere la motivele tradiţionale, la folosirea lor în designul modern, actual. Designerii eBiju au creat această bijuterie pornind de la elementul floral, dar i-au dat un aer fresh prin alegerea culorilor. Un accesoriu superb, care poate fi purtat la ţinute nonconformiste boho chic, cu influenţe folk.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijufolktoamnavioletcolierflori

Colier folk cu cinci floricele din sidef şi mărgele din lemn negru

(cod: 6268)
73.99 Lei
Descriere bijuterie

Colier folk cu cinci floricele din sidef violet şi verde, cu mărgele din lemn negru, pe lanţ din de culoarea bronzului, din cupru.
Diametru flori: 3.3 cm

Stilul folk este o întoarcere la motivele tradiţionale, la folosirea lor în designul modern, actual. Designerii eBiju au creat această bijuterie pornind de la elementul floral, dar i-au dat un aer fresh prin alegerea culorilor. Un accesoriu superb, care poate fi purtat la ţinute nonconformiste boho chic, cu influenţe folk.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 44+7 cm
Latime: 3.3 cm