Colier Empire

Colierul Empire este realizat din cristale negre faţetate de diferite dimensiuni așezate pe lanţ argintiu. Colierul este potrivit pentru decolteuri mari sau mici, generoase sau mai putin generoase, fiind o alegere care armonizează orice tip de corp. Pentru o ținută sexy, misterioasa, sofisticată care să atragă atenția este o alegere care va completa cu lux și eleganță printr-un plus de originalitate outfit-urile office, smart casual, de seară sau de ocazie ale purtătoarei. Culoarea neagră transpusă în acest colier este purtătoare al unui mesaj de autoritate și putere, ajutând totodată la o apatiție mai suplă și mai sofisticată.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiperlealbieftinspecialebijuelegantextravagantcristalecoliernegru

Colier Empire

(cod: 7193)
24.5 Lei
Descriere bijuterie

Colierul Empire este realizat din cristale negre faţetate de diferite dimensiuni așezate pe lanţ argintiu.
Colierul este potrivit pentru decolteuri mari sau mici, generoase sau mai putin generoase, fiind o alegere care armonizează orice tip de corp.
Pentru o ținută sexy, misterioasa, sofisticată care să atragă atenția este o alegere care va completa cu lux și eleganță printr-un plus de originalitate outfit-urile office, smart casual, de seară sau de ocazie ale purtătoarei.
Culoarea neagră transpusă în acest colier este purtătoare al unui mesaj de autoritate și putere, ajutând totodată la o apatiție mai suplă și mai sofisticată.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 41 + 7  cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata