Colier dublu "Dark Peacock"

Colierul dublu "Dark Peacock" este realizat din două şiruri de cristale sferice turtite, faţetate, de culoarea petrolului şi perle de cultură cu efect Dark Peacock. Un şir este mai scurt decât celelat astfel încât cele două se urmăresc îndeaproape. În partea din faţă este o concentraţie mai mare de cristale şi perle, după care sunt despărţite de elemente ondulate din metal argintiu. Elementele ondulate argintii dau un plus dinamic şi de strălucire întregului colier, Este colierul perfect pentru a-l face cadou persoanei iubite cu ocazia Sărbătorilor!

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucoliercoliercristaleculoarea petroluluiperle culturadark peacockelemente ondulateargintiualbastru inchis

Colier dublu "Dark Peacock"

(cod: 7989)
45.5 Lei
Descriere bijuterie

Colierul dublu "Dark Peacock" este realizat din două şiruri de cristale sferice turtite, faţetate, de culoarea petrolului şi perle de cultură cu efect Dark Peacock. Un şir este mai scurt decât celelat astfel încât cele două se urmăresc îndeaproape. În partea din faţă este o concentraţie mai mare de cristale şi perle, după care sunt despărţite de elemente ondulate din metal argintiu.

Elementele ondulate argintii dau un plus dinamic şi de strălucire întregului colier,

Este colierul perfect pentru a-l face cadou persoanei iubite cu ocazia Sărbătorilor!

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 42 + 7 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata