Colier din sidef "Ocean Lights"

Colier cu sidef ciclam şi albastru cu luciu multicolor, cristale roz şi mărgele argintii. Forma, culoarea și mărimea sidefurilor pot să difere. Diametru cristal: 0.5 cm. Un colier de-a dreptul fermecător, cu un element superb: sideful. Acest sidef are ca culori de bază ciclamul şi albastrul închis, dar la lumina soarelui din fiecare unghi se văd alte nuanţe a acestor culori. Un accesoriu must-have, care conferă o eleganţă aparte purtătorului.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucoliersidefciclamalbastrucistaleoceanvaraelagant

Colier din sidef "Ocean Lights"

(cod: 6559)
29.5 Lei
Descriere bijuterie

Colier cu sidef ciclam şi albastru cu luciu multicolor, cristale roz şi mărgele argintii. Forma, culoarea și mărimea sidefurilor pot să difere.
Diametru cristal: 0.5 cm.

Un colier de-a dreptul fermecător, cu un element superb: sideful. Acest sidef are ca culori de bază ciclamul şi albastrul închis, dar la lumina soarelui din fiecare unghi se văd alte nuanţe a acestor culori. Un accesoriu must-have, care conferă o eleganţă aparte purtătorului.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 45+ 10 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata