Colier Dark abstract Crystals

Colier realizat cu un design original eBiju din cristale fațetate negre şi maro, pe suport din piele sintetică, cu franjuri din lanţ argintiu. Dimensiuni cristal mare maroniu: 2 x 2 cm. În această toamnă, mulți designeri au lansat cele mai recente colecții în stilul punk. Ca urmare, acest stil a devenit una din cele mai remarcabile tendințe ale sezonului. Colierul Dark abstract Crystals se va alinia stilului şi personalităţii fiecărei femei, indiferent că este vorba despre o doamnă sau o femeie care mizează pe accesorii simple sau cele care vor să iasă în evidență. Maroul este culoarea pământului și a pădurii, comunică stabilitate, maturitate și sinceritate. Denotă încredere, conservatorism, și o viziune materealistă despre lume, crează o atmosferă confortabilă și primitoare. Culoarea marou este asociat și cu realitatea, pe cei care stau mult timp cu capul în nori, ajută să revină cu două picioarea pe pământ. Maroul are următoarele efecte: favorizează sentimentul de integritate și conexiunea cu pământul, oferă un simț al ordinii. Cei care aleg această culoare au nevoie de confort fizic, siguranță, stabilitate și liniște.

coliercrsitalenegrumarosemitransparentpieleargintiubijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiperlealbieftinspecialebiju

Colier Dark abstract Crystals

(cod: 7018)
29.5 Lei
Descriere bijuterie

Colier realizat cu un design original eBiju din cristale fațetate negre şi maro, pe suport din piele sintetică, cu franjuri din lanţ argintiu. Dimensiuni cristal mare maroniu: 2 x 2 cm.
În această toamnă, mulți designeri au lansat cele mai recente colecții în stilul punk. Ca urmare, acest stil a devenit una din cele mai remarcabile tendințe ale sezonului.
Colierul Dark abstract Crystals se va alinia stilului şi personalităţii fiecărei femei, indiferent că este vorba despre o doamnă sau o femeie care mizează pe accesorii simple sau cele care vor să iasă în evidență.
Maroul este culoarea pământului și a pădurii, comunică stabilitate, maturitate și sinceritate. Denotă încredere, conservatorism, și o viziune materealistă despre lume, crează o atmosferă confortabilă și primitoare. Culoarea marou este asociat și cu realitatea, pe cei care stau mult timp cu capul în nori, ajută să revină cu două picioarea pe pământ.
Maroul are următoarele efecte: favorizează sentimentul de integritate și conexiunea cu pământul, oferă un simț al ordinii.
Cei care aleg această culoare au nevoie de confort fizic, siguranță, stabilitate și liniște.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 50+6.5 cm