Colier cu sidef roz închis şi elemente argintii

Colier roz închis cu elemente din sidef, formă bănuţ şi formă neregulată, floricele roz din material sintetic, elemente argintii atărnate în ciorchin şi mărgele fimo roz-negru. Elementele sunt atârnate pe cinci şiruri, fixate pe lanţ argintiu. Diametru sidef: 1.9 cm. Diametru bilă: 1.28 cm. Pentru acest colier au fost folosite multe elemente diferite ca şi formă şi textură, cu un rezultat superb. Un accesoriu colorat, care exprimă vivacitate, se poate purta cu ţinute boho chic.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucoliersidefroz inchisargintiu

Colier cu sidef roz închis şi elemente argintii

(cod: 6607)
26.99 Lei
Descriere bijuterie

Colier roz închis cu elemente din sidef, formă bănuţ şi formă neregulată, floricele roz din material sintetic, elemente argintii atărnate în ciorchin şi mărgele fimo roz-negru. Elementele sunt atârnate pe cinci şiruri, fixate pe lanţ argintiu.
Diametru sidef: 1.9 cm.
Diametru bilă: 1.28 cm.

Pentru acest colier au fost folosite multe elemente diferite ca şi formă şi textură, cu un rezultat superb. Un accesoriu colorat, care exprimă vivacitate, se poate purta cu ţinute boho chic.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 43 cm