Colier “Cogs & Crystals”

Colierul “Cogs & Crystals” cu influenţe rock tribale, este un accesoriu necesar pentru cele care iubesc stilul rock-sic. Colierul este realizat dintr-o alăturare de rotiţe zimţate argintii din material sintetic, întrerupte la un ritm egal de cristale negre de formă romboidală faţetată flancate de elemente metalice încrustate cu cristale negre. Alăturarea rotiţelor zimţate metalizate dă impresia unui lanţ gros tip şarpe. Colierul “Cogs & Crystals” poate fi purtat mai lejer sau mai apropiat de colier choker pe gât, cu ajutorul închizătorii din spate.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucoliercolier rock-siccristalargintiurockgrungenegru

Colier “Cogs & Crystals”

(cod: 7924)
24 Lei
Descriere bijuterie

Colierul “Cogs & Crystals” cu influenţe rock tribale, este un accesoriu necesar pentru cele care iubesc stilul rock-sic.

Colierul este realizat dintr-o alăturare de rotiţe zimţate argintii din material sintetic, întrerupte la un ritm egal de cristale negre de formă romboidală faţetată flancate de elemente metalice încrustate cu cristale negre. Alăturarea rotiţelor zimţate metalizate dă impresia unui lanţ gros tip şarpe.

Colierul “Cogs & Crystals” poate fi purtat mai lejer sau mai apropiat de colier choker pe gât, cu ajutorul închizătorii din spate.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 50 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata