Colier Cireşe Roşii

Colier în formă de V cu pandantiv în formă de ciorchin de două cireşe din perle de sticlă roşii, una mai mare iar cealaltă mai mică, cu codiţele în formă de fundiţă cu un cristal alb transparent în mijloc. Fundiţa este din metal auriu, iar urechea de prindere se află pe partea laterală a uneia dintre funde astfel încât ciorchinul de cireşe va atârna oblic de lanţ, oferind un efect vizual dinamic. Lanţul auriu din aluminiu al colierului este îmbogăţit cu pietre de coral roşu, cristale verzi turcoaz şi frunze argintii care atârnă armonios de o parte şi de alta a pandantivului accentuând forma ascuţită de V. Colierul cu cireşe este un accesoriu colorat, perfect pentru începutul de vară, ce vă va dispune nu numai pe dumneavoastră ci şi pe cei din jur.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijubratararosuverdeturcoazargintiuauriuciresefrunzevesela

Colier Cireşe Roşii

(cod: 7687)
23.5 Lei
Descriere bijuterie

Colier în formă de V cu pandantiv în formă de ciorchin de două cireşe din perle de sticlă roşii, una mai mare iar cealaltă mai mică, cu codiţele în formă de fundiţă cu un cristal alb transparent în mijloc. Fundiţa este din metal auriu, iar urechea de prindere se află pe partea laterală a uneia dintre funde astfel încât ciorchinul de cireşe va atârna oblic de lanţ, oferind un efect vizual dinamic.
Lanţul auriu din aluminiu al colierului este îmbogăţit cu pietre de coral roşu, cristale verzi turcoaz şi frunze argintii care atârnă armonios de o parte şi de alta a pandantivului accentuând forma ascuţită de V.

Colierul cu cireşe este un accesoriu colorat, perfect pentru începutul de vară, ce vă va dispune nu numai pe dumneavoastră ci şi pe cei din jur.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 44 + 6 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata