Colier “Christmas Stars”

Colierul “Christmas Stars” este realizat dintr-un lanţ auriu cu zale medii. De el sunt atârnate steluţe negre din material sintetic, cristale sferice roşii faţetate, cristale sferice maro metalizat şi mărgele mărunte de sticlă roşie. Alternanţa dintre steluţele mai mici şi cele mai mari şi contrastul dintre negru-roşu-auriu dă colierului un aer dinamic şi energic şi duce cu gândul la zilele festive. Un colier care nu va trece neobservat în zilele de Sărbătoare de Crăciun.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucoliersteastelutenegrurosuauriucraciunchristmas

Colier “Christmas Stars”

(cod: 8030)
19 Lei
Descriere bijuterie

Colierul “Christmas Stars” este realizat dintr-un lanţ auriu cu zale medii. De el sunt atârnate steluţe negre din material sintetic, cristale sferice roşii faţetate, cristale sferice maro metalizat şi mărgele mărunte de sticlă roşie.

Alternanţa dintre steluţele mai mici şi cele mai mari şi contrastul dintre negru-roşu-auriu dă colierului un aer dinamic şi energic şi duce cu gândul la zilele festive. Un colier care nu va trece neobservat în zilele de Sărbătoare de Crăciun.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 41.5 + 9.5 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata