Colier “Christmas Joy”

Colierul “Christmas Joy” este realizat dintr-un şirag de perle de sticlă albe. În partea din faţă este creat un centru de interes prin asocierea unei perle mai mari central urmate de perle cu un diametru în descreştere. Perlele sunt intercalate de cristale romboidale turtite de culoare verde, transparente. Perlele dim faţă sunt îmbrăcate de o parte şi de altă de elemente decorative aurii cu efect antichizat. Ele du colierului un aer vintage. Diametru perle: 0.8 - 1.2 cm Un colier în spiritul Sărbătorilor de Crăciun şi un cadou original pentru persoana iubită!

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucolierperlecristaleverdeauriualb

Colier “Christmas Joy”

(cod: 7980)
23 Lei
Descriere bijuterie

Colierul “Christmas Joy” este realizat dintr-un şirag de perle de sticlă albe. În partea din faţă este creat un centru de interes prin asocierea unei perle mai mari central urmate de perle cu un diametru în descreştere. Perlele sunt intercalate de cristale romboidale turtite de culoare verde, transparente.
Perlele dim faţă sunt îmbrăcate de o parte şi de altă de elemente decorative aurii cu efect antichizat. Ele du colierului un aer vintage.

Diametru perle: 0.8 - 1.2 cm

Un colier în spiritul Sărbătorilor de Crăciun şi un cadou original pentru persoana iubită!

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 45 + 10 cm