Colier choker “Freedom”

Colierul tip choker este unul dintre cele mai trendy şi spectaculoase bijuterii ale acestui an. Colierele choker pot fi purtate la aproape orice stil de ţinută: da la rochii rafinate de seară până la ţinute hippie sau la o pereche de blugi cu un tricou pentru un look casual. În cazul de faţă colierul choker “Freedom” l-am asortat la o ţinută boho hippie, inspirată de festivalurile de muzică şi de vedetele de peste ocean. Colierul choker este realizat dintr-un element metalic semicircular în formă de pană aurie, o formă care urmăreşte conformaţia gâtului. Suportul de care este prins acest element, este dintr-o fâşie dublă de imitaţie de piele întoarsă neagră. Chokerele subţiri avantajează pe cele cu un gât mai gros şi mai scund, în timp ce chokerele late pot fi purtate cu succes de cele care au un gât mai lung şi mai subţire.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucolierchokerpanapieleauriunegru

Colier choker “Freedom”

(cod: 7928)
14.5 Lei
 16.5 Lei
Descriere bijuterie

Colierul tip choker este unul dintre cele mai trendy şi spectaculoase bijuterii ale acestui an. Colierele choker pot fi purtate la aproape orice stil de ţinută: da la rochii rafinate de seară până la ţinute hippie sau la o pereche de blugi cu un tricou pentru un look casual.

În cazul de faţă colierul choker “Freedom” l-am asortat la o ţinută boho hippie, inspirată de festivalurile de muzică şi de vedetele de peste ocean.

Colierul choker este realizat dintr-un element metalic semicircular în formă de pană aurie, o formă care urmăreşte conformaţia gâtului. Suportul de care este prins acest element, este dintr-o fâşie dublă de imitaţie de piele întoarsă neagră.

Chokerele subţiri avantajează pe cele cu un gât mai gros şi mai scund, în timp ce chokerele late pot fi purtate cu succes de cele care au un gât mai lung şi mai subţire.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 32 + 10 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata