Colier choker “Dark Rainbow”

Colierul choker “Dark Rainbow” este un accesoriu care nu va lăsa să treceţi neobservată la petrecerea viitoare. Chokerul este format dintr-o bandă plină cu sute de cristale cu un efect special Dark Rainbow. De o parte şi de alta a cristalelor, pe lungime se găsesc două lanţuri metalice aurii. Pe partea interioară banda este acoperită cu un material textil negru, pentru a fi mai uşor şi comod la purtat. Elementele de prindere cât şi cele de închidere sunt din metal auriu. Choker-ul este un accesoriu must-have al acestui an, fiind observat la gâtul multora dintre vedetele de peste ocean. Însă acest model poate fi purtat cu succes chiar şi la ţinute elegante cum ar fi rochiile de seară.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucoliercristalecristale dark rainbowbanda cristalechoker cristale

Colier choker “Dark Rainbow”

(cod: 8012)
31.5 Lei
Descriere bijuterie

Colierul choker “Dark Rainbow” este un accesoriu care nu va lăsa să treceţi neobservată la petrecerea viitoare. Chokerul este format dintr-o bandă plină cu sute de cristale cu un efect special Dark Rainbow. De o parte şi de alta a cristalelor, pe lungime se găsesc două lanţuri metalice aurii.

Pe partea interioară banda este acoperită cu un material textil negru, pentru a fi mai uşor şi comod la purtat.
Elementele de prindere cât şi cele de închidere sunt din metal auriu.

Choker-ul este un accesoriu must-have al acestui an, fiind observat la gâtul multora dintre vedetele de peste ocean. Însă acest model poate fi purtat cu succes chiar şi la ţinute elegante cum ar fi rochiile de seară.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 34 + 6 cm
Latime: 1.8 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata