Colier choker “Cluster”

Colierul tip choker “Cluster” este un colier deschis în partea din faţă şi care urmează forma gâtului fără a fi deranjant. Este realizat dintr-o înşiruire de elemente cubice argintii metalizate pe fir metalic flexbil. În cele două capete ale colierului se găsesc două mărgele supradimensionate de culoare argintiu maroniu cu un finisaj de efect de oglindă. Diametru mărgele metalizate: 2.2 cm Colierul are o strălucire aparte datorită elementelor metalizate şi a efectului de oglindă a mărgelelor. Este uşor de pus şi de dat jos având un diametru flexibil. Este ideal penru o ieşire în noaptea de Revelion.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucolierelemente cubicemargele metalizatecolier chokercolier diormargele supradimensionateargintiucolier stralucitor

Colier choker “Cluster”

(cod: 8017)
17.5 Lei
Descriere bijuterie

Colierul tip choker “Cluster” este un colier deschis în partea din faţă şi care urmează forma gâtului fără a fi deranjant.

Este realizat dintr-o înşiruire de elemente cubice argintii metalizate pe fir metalic flexbil. În cele două capete ale colierului se găsesc două mărgele supradimensionate de culoare argintiu maroniu cu un finisaj de efect de oglindă.

Diametru mărgele metalizate: 2.2 cm

Colierul are o strălucire aparte datorită elementelor metalizate şi a efectului de oglindă a mărgelelor. Este uşor de pus şi de dat jos având un diametru flexibil. Este ideal penru o ieşire în noaptea de Revelion.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 40 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata