Colier choker “Black Lace”

Colier tip choker “Black Lace” este realizaţ dintr-o bandă de dantelă neagră croşetată din bumbac negru. Dantela prezintă ochiuri de diferite mărimi iar în partea de jos, bordura este zimţată. În partea din spate chokerul se prinde cu ajutorul unui lanţ auriu. Chokerul “Black Lace” este un accesoriu uşor de purtat şi comod datorită bumbacului din care este realizat. Chokerul are influenţe boho hippie şi completează cu succes ţinutele de acest gen.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucolierchokerdantelanegrucrosetatcolier crosetatchoker crosetatauriu

Colier choker “Black Lace”

(cod: 8036)
Aceasta bijuterie nu e disponibila momentan.
Descriere bijuterie

Colier tip choker “Black Lace” este realizaţ dintr-o bandă de dantelă neagră croşetată din bumbac negru. Dantela prezintă ochiuri de diferite mărimi iar în partea de jos, bordura este zimţată. În partea din spate chokerul se prinde cu ajutorul unui lanţ auriu.

Chokerul “Black Lace” este un accesoriu uşor de purtat şi comod datorită bumbacului din care este realizat. Chokerul are influenţe boho hippie şi completează cu succes ţinutele de acest gen.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 34 + 6 cm
Latime: 1.6 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata