Colier "Butterfly"

Pandantiv fluture argintiu, pe lanţ cu mărgele negre, dimensiuni fluture: 2.7 x 2. cm. Fluturele este simbolul transformărilor prin care un om trebuie să treacă şi pe care trebuie să le accepte (chiar dacă sunt mai dificile sau mai neplăcute) pentru a-şi găsi echilibrul şi pentru a descoperi frumuseţea vieţii. Este simbolul libertăţii spiritului, al vieţii fără constrângeri şi fără bariere mentale. De asemenea, este amuleta care atrage energii senzuale asupra celui care o poartă, sporindu-i şansele de a îşi găsi un partener de viaţă. Mai mult, amuleta fluture aduce stabilitate şi armonie în cuplu.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialcadouunicebijupandantivfluturemargelenegre

Colier "Butterfly"

(cod: 7222)
15.99 Lei
Descriere bijuterie

Pandantiv fluture argintiu, pe lanţ cu mărgele negre, dimensiuni fluture: 2.7 x 2. cm.
Fluturele este simbolul transformărilor prin care un om trebuie să treacă şi pe care trebuie să le accepte (chiar dacă sunt mai dificile sau mai neplăcute) pentru a-şi găsi echilibrul şi pentru a descoperi frumuseţea vieţii. Este simbolul libertăţii spiritului, al vieţii fără constrângeri şi fără bariere mentale. De asemenea, este amuleta care atrage energii senzuale asupra celui care o poartă, sporindu-i şansele de a îşi găsi un partener de viaţă. Mai mult, amuleta fluture aduce stabilitate şi armonie în cuplu.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 57 cm