Colier Brown Autumn

Colierul Brown Autumn este realizat din figurine neregulate și bile din material sintetic în combinație cu elemente decorative argintii. Ne pregătim pentru un nou anotimp cu noi bijuterii și accesorii. Pentru aceasă toamnă am ales coliere cu un design prin care obții un efect ultraglam fără efort. În plus, chiar dacă la prima vedere pare a fi un colier simplu, îl putem purta în timpul zilei, de exemplu, o ținută office formată din pantaloni simpli negri și camasă albă va deveni ultra-sofisticată dacă îi adaugi Colierul Brown Autumn.

Coliermarocremelemente decorativeargintiubijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiperlealbieftinspecialebiju

Colier Brown Autumn

(cod: 7274)
24.5 Lei
Descriere bijuterie

Colierul Brown Autumn este realizat din figurine neregulate și bile din material sintetic în combinație cu elemente decorative argintii.
Ne pregătim pentru un nou anotimp cu noi bijuterii și accesorii. Pentru aceasă toamnă am ales coliere cu un design prin care obții un efect ultraglam fără efort.
În plus, chiar dacă la prima vedere pare a fi un colier simplu, îl putem purta în timpul zilei, de exemplu, o ținută office formată din pantaloni simpli negri și camasă albă va deveni ultra-sofisticată dacă îi adaugi Colierul Brown Autumn.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 55+7 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata