Colier-brăţară "Punk"

Colier/brăţară cu pandantiv craniu pe fir elastic de perle de sticlă negre şi elemente argintii. Medalionul este în formă de craniu înscrustat în cristale albe. Stilul rock cu accente punk se desprinde mult mai timid dintr-un Turn Babel al tendințelor anilor "70. Deși, pe atunci stilul punk rock șoca audiența prin nota distructivă pe care o împunea atat prin atitudine cât și vestimentație, astazi stilul rock devine mult mai purtabil. Bijuteriile sunt, fără îndoială, cel mai ușor de a încorpora tendința punk, fie că e prezentă pe inele, brățări sau coliere, craniile sunt luminoase si se potrivesc usor cu rochii elegante netede, geci de piele, bocanci și dau un aspect îndrăzneț și la modă. Printul cu cranii este ceva ce nu putem lăsa în urmă, este foarte caracteristic trendului punk și poate fi văzut atât în bijuterii cât și în ținute cum ar fi jachete, cămăși, bluze și eșarfe. Ceea ce face acestă bijuterie deosebită este faptul că poate fi purtată atât la gât ca și colier cât și ca brățară. Dimensiuni craniu: 2.5 x 2.2 cm.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiperlealbieftinspecialebijucraniucristalepunkrock

Colier-brăţară "Punk"

(cod: 7265)
27.5 Lei
Descriere bijuterie

Colier/brăţară cu pandantiv craniu pe fir elastic de perle de sticlă negre şi elemente argintii. Medalionul este în formă de craniu înscrustat în cristale albe.
Stilul rock cu accente punk se desprinde mult mai timid dintr-un Turn Babel al tendințelor anilor "70. Deși, pe atunci stilul punk rock șoca audiența prin nota distructivă pe care o împunea atat prin atitudine cât și vestimentație, astazi stilul rock devine mult mai purtabil.
Bijuteriile sunt, fără îndoială, cel mai ușor de a încorpora tendința punk, fie că e prezentă pe inele, brățări sau coliere, craniile sunt luminoase si se potrivesc usor cu rochii elegante netede, geci de piele, bocanci și dau un aspect îndrăzneț și la modă.
Printul cu cranii este ceva ce nu putem lăsa în urmă, este foarte caracteristic trendului punk și poate fi văzut atât în bijuterii cât și în ținute cum ar fi jachete, cămăși, bluze și eșarfe.
Ceea ce face acestă bijuterie deosebită este faptul că poate fi purtată atât la gât ca și colier cât și ca brățară.
Dimensiuni craniu: 2.5 x 2.2 cm.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 52 cm