Colier "Blue Flower"

Colierul "Blue Flower" este realizat dintr-o floare metalică argintie încrustată cu cristale turcoaz deschis care formează şi centrul de interes al acestui colier. Este flancată de o parte şi de alta de cristale turcoaz faţetate şi de bănuţi din piatră howlit turcoaz cu irizaţii aurii. Suportul colierului este un lanţ argintiu deschis tip şarpe. Colierul "Blue Flower" este un colier plin de strălucire turcoaz, pe care îl poţi asorta la ţinute relaxate de zi sau de birou şi care poate fi adaptat trendurilor şi momentelor din viaţa oricărei femei moderne.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucolierfloareturcoazhowlitargintiucristale

Colier "Blue Flower"

(cod: 7883)
26 Lei
Descriere bijuterie

Colierul "Blue Flower" este realizat dintr-o floare metalică argintie încrustată cu cristale turcoaz deschis care formează şi centrul de interes al acestui colier. Este flancată de o parte şi de alta de cristale turcoaz faţetate şi de bănuţi din piatră howlit turcoaz cu irizaţii aurii. Suportul colierului este un lanţ argintiu deschis tip şarpe.

Colierul "Blue Flower" este un colier plin de strălucire turcoaz, pe care îl poţi asorta la ţinute relaxate de zi sau de birou şi care poate fi adaptat trendurilor şi momentelor din viaţa oricărei femei moderne.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 42 + 7.5 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata