Colier “Black & White Crystals”

Colierul “Black & White Crystals” este realizat dintr-un lanţ metalic flexibil auriu, încrustat cu cristale albe şi flancat de o parte şi de alta de cristale sferice negre faţetate. Suportul colierului este o realiazt dintr-o fâşie de imitaţie de piele întoarsă neagră cu ţinte rotunjite din metal auriu. Colierul “Black & White Crystals” este o alegere perfectă pentru seara de Revelion, are strălucire datorită cristalelor dar de asemenea este comod la purtatdatorită suportului din imitaţie de piele.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucoliercristalenegruauriuimitatie de piele

Colier “Black & White Crystals”

(cod: 8019)
33.5 Lei
Descriere bijuterie

Colierul “Black & White Crystals” este realizat dintr-un lanţ metalic flexibil auriu, încrustat cu cristale albe şi flancat de o parte şi de alta de cristale sferice negre faţetate.

Suportul colierului este o realiazt dintr-o fâşie de imitaţie de piele întoarsă neagră cu ţinte rotunjite din metal auriu.

Colierul “Black & White Crystals” este o alegere perfectă pentru seara de Revelion, are strălucire datorită cristalelor dar de asemenea este comod la purtatdatorită suportului din imitaţie de piele.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 44 + 7 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata