Colier "Black & Red"

Colier din cristale roşii şi negre, cu metal argintiu. Cristalele sunt aşezate în formă de zig-zag, alternând culorile de roşu cu negru. Diametru cristalelor: 0.4 - 0.8 cm. Roșu şi negru un contrast frumos şi necesar. Echilibru dat de două culori puternice şi foarte prezente în lumea noastră. Prezenţa focului şi absenţa lui, beznă. Roşu şi negru este una dintre cele mai puternice combinaţii de culori, şi este nevoie de multă atitudine pentru a o purta cu stil.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucadouuniccoliercristalerosiinegre

Colier "Black & Red"

(cod: 7213)
27.99 Lei
Descriere bijuterie

Colier din cristale roşii şi negre, cu metal argintiu. Cristalele sunt aşezate în formă de zig-zag, alternând culorile de roşu cu negru. Diametru cristalelor: 0.4 - 0.8 cm.
Roșu şi negru un contrast frumos şi necesar. Echilibru dat de două culori puternice şi foarte prezente în lumea noastră. Prezenţa focului şi absenţa lui, beznă. Roşu şi negru este una dintre cele mai puternice combinaţii de culori, şi este nevoie de multă atitudine pentru a o purta cu stil.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 38 + 6 cm