Colier “Black & Gold Flowers”

Colier alcătuit în partea din faţă dintr-o înşirare de mărgele negre cu dungi aurii din material sintetic, intercalate de cristale negre de formă romboidală faţetată. De acest şirag sunt atîrnate central trei figurine metalice aurii în formă de trandafir, acoperit cu email negru, având central un cristal alb transparent. Suportul colierului “Black & Gold Flowers” este dintr-un şnur textil de culoare neagră cu auriu. Un colier care promovează un stil feminin prin formă şi în acelaşi timp unul clasic prin combinaţia de culori.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucoliertrandafiritrandafir negruauriucristale

Colier “Black & Gold Flowers”

(cod: 7936)
25.5 Lei
Descriere bijuterie

Colier alcătuit în partea din faţă dintr-o înşirare de mărgele negre cu dungi aurii din material sintetic, intercalate de cristale negre de formă romboidală faţetată. De acest şirag sunt atîrnate central trei figurine metalice aurii în formă de trandafir, acoperit cu email negru, având central un cristal alb transparent. Suportul colierului “Black & Gold Flowers” este dintr-un şnur textil de culoare neagră cu auriu.

Un colier care promovează un stil feminin prin formă şi în acelaşi timp unul clasic prin combinaţia de culori.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 46.5 + 6.5 cm