Colier auriu cu sute de cristale

Colier din plasă aurie cilindrică umplută cu sute de cristale albe transparente. Colierul este format din trei şiruri de plase umplute cu cristale şi răsucite între ele. Este un colier comod şi elegant în acelaşi timp. Brăţara se închide cu ajutorul unui magnet argintiu aşezat la ambele capete ale şiragului. Poate fi purtat şi la evenimente mai elegante datorită strălucirii pe care o emană. Este uşor de pus şi de dat jos, mai ales atunci când nu ai timp şi eşti în întârziere.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucoliercristalesute de cristaleplasa cu cristaleplasa auriealbcremauriuargintiu

Colier auriu cu sute de cristale

(cod: 7480)
21.99 Lei
 23 Lei
Descriere bijuterie

Colier din plasă aurie cilindrică umplută cu sute de cristale albe transparente. Colierul este format din trei şiruri de plase umplute cu cristale şi răsucite între ele. Este un colier comod şi elegant în acelaşi timp. Brăţara se închide cu ajutorul unui magnet argintiu aşezat la ambele capete ale şiragului.
Poate fi purtat şi la evenimente mai elegante datorită strălucirii pe care o emană. Este uşor de pus şi de dat jos, mai ales atunci când nu ai timp şi eşti în întârziere.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 50 cm

Culori bijuterie, variantele de culori disponibile pentru bijuterie
Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata