Colier asimetric Simple Pearls

Colier asimetric format pe o parte dintr-o succesiune de perle de sticlă negre, turcoaz închis şi deschis pe metal argintiu, iar pe cealaltă parte este format din trei fire de lanţ metalic argintiu. Cele trei fire de lanţ sunt prinse cu ajutorul unui element decorativ argintiu antichizat şi se întind până la partea cu perle, formând o imagine estetică spectaculoasă. Colierul formează o linie în Y, iar partea centrală este accentuată de patru perle de mărimi mai mari. Colierul poate fi purtat la o rochie cu un decoletu adânc în V.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucolierperleperla de sticlaturcoaznegruasimetric

Colier asimetric Simple Pearls

(cod: 7675)
21 Lei
Descriere bijuterie

Colier asimetric format pe o parte dintr-o succesiune de perle de sticlă negre, turcoaz închis şi deschis pe metal argintiu, iar pe cealaltă parte este format din trei fire de lanţ metalic argintiu. Cele trei fire de lanţ sunt prinse cu ajutorul unui element decorativ argintiu antichizat şi se întind până la partea cu perle, formând o imagine estetică spectaculoasă.
Colierul formează o linie în Y, iar partea centrală este accentuată de patru perle de mărimi mai mari.

Colierul poate fi purtat la o rochie cu un decoletu adânc în V.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 44 + 7.5 cm