Colier argintiu "Futuristic"

Colier argintiu din perle de sticlă gri şi elemente metalice argintii. Centrul colierului formează un element mare, inspirat din forma evantaiului, pe cele două capete are în continuare lanţ din biluţe argintii. Jocul mărimii perlelor de sticlă creează un efect armonios. Diametru perle: 0.4 - 0.8 cm Un colier cu un design futuristic, cu o formă armonioasă şi rafinată. Un accesoriu superb pentru ţinute business cu gât înalt, închis sau adânc decoltat.

perlebijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiperleieftinspecialebijugriargintiucoliermodern

Colier argintiu "Futuristic"

(cod: 6702)
35 Lei
Descriere bijuterie

Colier argintiu din perle de sticlă gri şi elemente metalice argintii. Centrul colierului formează un element mare, inspirat din forma evantaiului, pe cele două capete are în continuare lanţ din biluţe argintii. Jocul mărimii perlelor de sticlă creează un efect armonios.
Diametru perle: 0.4 - 0.8 cm

Un colier cu un design futuristic, cu o formă armonioasă şi rafinată. Un accesoriu superb pentru ţinute business cu gât înalt, închis sau adânc decoltat.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 39+7 cm