Colier argintiu de mirese cu cristale

Colier de mirese cu lanţ din cupru argintiu, decorat cu cristale, mărgele de sticlă şi elemente decorative metalice. Colierul este şi o bijuterie de spate şi poate fi purtat cu rochii decoltate la spate. Dimensiuni element central: 1.6 x 1.3 cm Un colier sofisticat şi rafinat, care poate fi purtat cu rochii de mirese, sau cu rochii elegante. Deoarece are două moduri de utilizare, poate fi o bijuterie de spate extravagantă, care decorează superb rochiile cu spatele deschis.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijumiresebijuterie de spatebijuterie de corpcristalemargele de sticlacupru argintiu

Colier argintiu de mirese cu cristale

(cod: 6255)
61 Lei
Descriere bijuterie

Colier de mirese cu lanţ din cupru argintiu, decorat cu cristale, mărgele de sticlă şi elemente decorative metalice. Colierul este şi o bijuterie de spate şi poate fi purtat cu rochii decoltate la spate.
Dimensiuni element central: 1.6 x 1.3 cm

Un colier sofisticat şi rafinat, care poate fi purtat cu rochii de mirese, sau cu rochii elegante. Deoarece are două moduri de utilizare, poate fi o bijuterie de spate extravagantă, care decorează superb rochiile cu spatele deschis.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 64 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata