Colier Antique Beauty

Colier cu elemente decorative antichizate, cu imitaţie din piatră howlite, cu mărgele de lemn turcoaz şi mărgele de sticlă negre, pe lanț metalic argintiu. Colierul Antique Beauty cu mărimea sa ajustabilă este bijuteria care te scoate din impas, deoarece este usor de purtat și asortat. Subliniază fin trăsăturile celei care-l poartă și oferă un touch de magie ținutei. Fie ca-l vei purta ziua sau seara, vei arăta splendid. Turcoazul este o culoare puternică, foarte în vogă anul acesta, care poate fi purtat atât în ținutele elegante, cât și în cazul celor mai casual sau sport, combinațiile culorilor făcându-se în funcție de personalitatea fiecareia. Mărime element decorativ: 4.8 x 2.5 cm

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiperlealbieftinspecialebijucolierantichizatperleturcoazargintiu

Colier Antique Beauty

(cod: 7178)
32.5 Lei
Descriere bijuterie

Colier cu elemente decorative antichizate, cu imitaţie din piatră howlite, cu mărgele de lemn turcoaz şi mărgele de sticlă negre, pe lanț metalic argintiu.

Colierul Antique Beauty cu mărimea sa ajustabilă este bijuteria care te scoate din impas, deoarece este usor de purtat și asortat. Subliniază fin trăsăturile celei care-l poartă și oferă un touch de magie ținutei. Fie ca-l vei purta ziua sau seara, vei arăta splendid.

Turcoazul este o culoare puternică, foarte în vogă anul acesta, care poate fi purtat atât în ținutele elegante, cât și în cazul celor mai casual sau sport, combinațiile culorilor făcându-se în funcție de personalitatea fiecareia.

Mărime element decorativ: 4.8 x 2.5 cm

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 38 + 7.5 cm