Cercei “Gold Dust”

Cerceii “Gold Dust” sunt realizaţi dintr-o perlă de sticlă auriu, urmate de un element metalic auriu încrustat cu cristale albe transparente şi de o mărgea de lemn bordo, îmbrăcată în partea de su şi cea de jos cu două elemente metalice aurii cu motive florale. Cerceii “Gold Dust” debordează un aer şarmant şi misterios dar în acelaşi timp sofisticat şi elegant şi sunt o piesă iconică care pot deveni elementul esenţial al unei ţinute de party.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucerceiauriulemnperle de sticlabordo

Cercei “Gold Dust”

(cod: 7905)
9 Lei
Descriere bijuterie

Cerceii “Gold Dust” sunt realizaţi dintr-o perlă de sticlă auriu, urmate de un element metalic auriu încrustat cu cristale albe transparente şi de o mărgea de lemn bordo, îmbrăcată în partea de su şi cea de jos cu două elemente metalice aurii cu motive florale.

Cerceii “Gold Dust” debordează un aer şarmant şi misterios dar în acelaşi timp sofisticat şi elegant şi sunt o piesă iconică care pot deveni elementul esenţial al unei ţinute de party.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 4.3 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata