Cercei Elefant Tribal

Cercei tribali în formă de elefant cu trompa în sus din metal argintiu. Pe spatele elefantului se găseşte un element decorativ cu motive tribale scoase în evidenţă de un efect de antichizare. În multe culturi cum ar fi cea chinezească, indiană şi africană, elefantul cu trompa în sus simbolizează puterea, fertilitatea şi inteligenţa. Elefantul este un animal preţuit şi resprectat. În feng shui este un talisman popular care simbolizează longevitate şi demnitate.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucerceitribalindianafricanelefantargintiu

Cercei Elefant Tribal

(cod: 7451)
7.2 Lei
 9.5 Lei
Descriere bijuterie

Cercei tribali în formă de elefant cu trompa în sus din metal argintiu. Pe spatele elefantului se găseşte un element decorativ cu motive tribale scoase în evidenţă de un efect de antichizare.

În multe culturi cum ar fi cea chinezească, indiană şi africană, elefantul cu trompa în sus simbolizează puterea, fertilitatea şi inteligenţa. Elefantul este un animal preţuit şi resprectat. În feng shui este un talisman popular care simbolizează longevitate şi demnitate.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 3.7 cm
Latime: 2.6 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata
Set 3 chokere, cu brăţară şi cercei cu figurine