Brăţară “Wooden Beans”

Brăţară “Wooden Beans” este realizată dintr-o combinaţie de mărgele de lemn de diferite culori, mărimi şi forme: mărgele rotunde maro închis mai mari, mărgele circulare maro închis mai mici şi mărgele rotunde turtite maro deschis mai mici. În partea din faţă se creează un centru de interes format dintr-o mărgea acrilică maro deschis cu motive decorative. O brăţară inspirată într-o anumită măsură din stilul folcoric dar adusă într-o formă nouă, contemporană pe care o puteţi integra cu succes în ţinutele boeme de toamnă. Accesoriile din lemn natural impresionează prin ingeniozitatea, simplitatea, naturaleţea şi frumuseţea lor.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijubrataralemnmaronatural

Brăţară “Wooden Beans”

(cod: 7910)
9.5 Lei
Descriere bijuterie

Brăţară “Wooden Beans” este realizată dintr-o combinaţie de mărgele de lemn de diferite culori, mărimi şi forme: mărgele rotunde maro închis mai mari, mărgele circulare maro închis mai mici şi mărgele rotunde turtite maro deschis mai mici. În partea din faţă se creează un centru de interes format dintr-o mărgea acrilică maro deschis cu motive decorative.

O brăţară inspirată într-o anumită măsură din stilul folcoric dar adusă într-o formă nouă, contemporană pe care o puteţi integra cu succes în ţinutele boeme de toamnă.

Accesoriile din lemn natural impresionează prin ingeniozitatea, simplitatea, naturaleţea şi frumuseţea lor.

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata