Brăţară “Lemon Stone”

Brăţară “Lemon Stone” formată dintr-o înşirare de elemente metalice argintii răsucite întercalate de trei pietre de jad lemon. Suportul pe care este creată brăţara este elastic. O brăţară simplă dar cu un efect vizual deosebit ce poate fi purtată la o ţinută office şi nu numai. Piatra lemon face parte din grupa de pietre semipreţiose Jad. Este compusă din silicat natural de aluminiu, calciu şi magneziu şi are o culoare de la galben lămâi verzui până la verde închis. În China jadul este conisderat un obiect de cult, din care se produc podoabe, bijuterii şi talismane.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijubrataralemon stonejad galbengalben lamaie

Brăţară “Lemon Stone”

(cod: 7956)
14.5 Lei
Descriere bijuterie

Brăţară “Lemon Stone” formată dintr-o înşirare de elemente metalice argintii răsucite întercalate de trei pietre de jad lemon. Suportul pe care este creată brăţara este elastic.

O brăţară simplă dar cu un efect vizual deosebit ce poate fi purtată la o ţinută office şi nu numai.

Piatra lemon face parte din grupa de pietre semipreţiose Jad. Este compusă din silicat natural de aluminiu, calciu şi magneziu şi are o culoare de la galben lămâi verzui până la verde închis. În China jadul este conisderat un obiect de cult, din care se produc podoabe, bijuterii şi talismane.

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata