Brăţară “Fallen Leaves”

Brăţară “Fallen Leaves” după cum spune şi titlul este o stilizare a frunzelor de toamnă cazute, atât prin formă, cât şi prin paleta cromatică folosită. Brăţara este realizată prin atârnarea alternantă a unor elemente ce imită frunzele căzute: frunzuliţe aurii din material sintetic cu efect antichizat, sidef maro ruginiu de formă neregulată şi bănuţi de sidef verde. Suportul de care sunt atârnate aceste elemente este un lanţ metalic de culoarea bronzului. Vă propunem o reîntoarcere în natură împreună cu brăţară “Fallen Leaves” pe care o puteţi purta la o ţinută boho - casual de oraş.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijubratarasideffrunzefrunze cazutefrunzuliteauriu antichizatculoarea bronzului

Brăţară “Fallen Leaves”

(cod: 7889)
16.5 Lei
Descriere bijuterie

Brăţară “Fallen Leaves” după cum spune şi titlul este o stilizare a frunzelor de toamnă cazute, atât prin formă, cât şi prin paleta cromatică folosită.

Brăţara este realizată prin atârnarea alternantă a unor elemente ce imită frunzele căzute: frunzuliţe aurii din material sintetic cu efect antichizat, sidef maro ruginiu de formă neregulată şi bănuţi de sidef verde. Suportul de care sunt atârnate aceste elemente este un lanţ metalic de culoarea bronzului.

Vă propunem o reîntoarcere în natură împreună cu brăţară “Fallen Leaves” pe care o puteţi purta la o ţinută boho - casual de oraş.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 17.5 + 3.5 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata