Brăţară “Fairy Wings”

O brăţară delicată, cu un aer feminin realizată dintr-un şirag de perle de sticlă albe, pe matal auriu. În partea din faţă, central, sunt atârnate simetric trei aripi de înger: două metalice mai mici de culoare argintie antichizată şi una mai mare din material sintetic argintiu metalizat. Este exact accesoriul perfect, deoarece este versatil, o piesă pe care te poţi baza atât la ţinute clasice cat şi la ţinute casual de oraş.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijubrataraperleperle de sticlaalbauriuaripaaripi de inger

Brăţară “Fairy Wings”

(cod: 7934)
13.5 Lei
Descriere bijuterie

O brăţară delicată, cu un aer feminin realizată dintr-un şirag de perle de sticlă albe, pe matal auriu. În partea din faţă, central, sunt atârnate simetric trei aripi de înger: două metalice mai mici de culoare argintie antichizată şi una mai mare din material sintetic argintiu metalizat.

Este exact accesoriul perfect, deoarece este versatil, o piesă pe care te poţi baza atât la ţinute clasice cat şi la ţinute casual de oraş.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 18 + 3.5  cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata