Brăţară dublă Picasso Jasper

Brăţara dublă Picasso Jasper este formată din două şiruri de mărgele mărunte de lemn negru. Cele două şiruri se împreunează în partea din faţă într-o piatră de jasp Picasso. Piatra de jasp Picasso are un imprimeu abstract din linii negre, gri şi albe. Fiecare piatră are un imprimeu diferit datorită faptului ca sunt naturale. De o parte şi de alta a pietrei de jasp se găsesc câte un cristal romboidal de culoare neagră. Suporul pe care este realizat este elastic. O brăţară în culori monocrome ce poate fi asortată cu uşurinţă şi unei ţinute bogate din punct de vedere cromatic.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijubratarapicasso jaspergrinegrualb

Brăţară dublă Picasso Jasper

(cod: 8044)
16.5 Lei
Descriere bijuterie

Brăţara dublă Picasso Jasper este formată din două şiruri de mărgele mărunte de lemn negru. Cele două şiruri se împreunează în partea din faţă într-o piatră de jasp Picasso. Piatra de jasp Picasso are un imprimeu abstract din linii negre, gri şi albe. Fiecare piatră are un imprimeu diferit datorită faptului ca sunt naturale. De o parte şi de alta a pietrei de jasp se găsesc câte un cristal romboidal de culoare neagră.

Suporul pe care este realizat este elastic.

O brăţară în culori monocrome ce poate fi asortată cu uşurinţă şi unei ţinute bogate din punct de vedere cromatic.

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata