Brăţară de mireasă “White Princess”

Brăţară pentru mirese “White Princess” alcătuită dintr-o înşirare ritmică de cristale albe de formă romboidală şi elemente metalice argintiu deschis. Înşirarea de cristale este întreruptă de cinci perle de sticlă albe în formă de lacrimă care reprezintă şi punctul central al brăţării. Suportul pe care este realizat brăţara este elastic. Pentru a tranforma ţinuta din cea mai specială zi într-o ţinută romantică şi boemă, îţi recomandăm asortarea brăţării “White Princess” la o rochie din dantelă.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijubrataramireasanuntaboemromantic

Brăţară de mireasă “White Princess”

(cod: 7965)
26.5 Lei
Descriere bijuterie

Brăţară pentru mirese “White Princess” alcătuită dintr-o înşirare ritmică de cristale albe de formă romboidală şi elemente metalice argintiu deschis. Înşirarea de cristale este întreruptă de cinci perle de sticlă albe în formă de lacrimă care reprezintă şi punctul central al brăţării. Suportul pe care este realizat brăţara este elastic.

Pentru a tranforma ţinuta din cea mai specială zi într-o ţinută romantică şi boemă, îţi recomandăm asortarea brăţării “White Princess” la o rochie din dantelă.