Brăţară “Crucifix”

Brăţară “Crucifix” este realizată din două fâşii de imitaţie de piele întoarsă neagră, unite la capete de elemente metalice argintiu închis. Pe cele două fâşii sunt introduse: o mărgea metalică argintie acoperită cu un finisaj de cristal negru faţetat şi o crucce din lemn negru. Este o brăţară ce poate fi purtată cu uşurinţă la ţinute casual şi combinată cu alte brăţări chiar şi la ţinute de inspiraţie boho. Culoarea neagră o face uşor de asortat şi uşor de observat în acelaşi timp.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucoliercrucifixcristalnegrucrucelemn

Brăţară “Crucifix”

(cod: 8016)
12.5 Lei
Descriere bijuterie

Brăţară “Crucifix” este realizată din două fâşii de imitaţie de piele întoarsă neagră, unite la capete de elemente metalice argintiu închis. Pe cele două fâşii sunt introduse: o mărgea metalică argintie acoperită cu un finisaj de cristal negru faţetat şi o crucce din lemn negru.

Este o brăţară ce poate fi purtată cu uşurinţă la ţinute casual şi combinată cu alte brăţări chiar şi la ţinute de inspiraţie boho. Culoarea neagră o face uşor de asortat şi uşor de observat în acelaşi timp.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 19 + 4 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata